Raksti

• Mani sauc Evita Solorsano-Rohasa un es esmu četru bērnu mamma. Mans ceļš uz nodibinājumu “Caritas Latvija” sākās 2021.gada septembrī, kad baznīcā, kurā kristīju savus bērnus un nokristījos pati, pie ziņojuma dēļa ieraudzīju afišu ar aicinājumu veikt brīvprātīgo darbu. 2021.gada 4. oktobrī noslēdzu l... [lasīt vairāk]
  • Nepieciešamā kvalifikācija: Vēlama izglītība projektu vadībā vai vadības zinībās, vai arī pieredze projektu vadībā vai organizācijas vadībā. Labas angļu valodas zināšanas, citu valodu zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību. Zināšanas/pieredze sociālajā jomā un darbā ar jauniešiem tiks uzska... [lasīt vairāk]
  • Aicinām darbā aprūpētāju (atbalsta personu) darbā ar bērniem ar funkcionāliem traucējumiem. Nepieciešamā kvalifikācija: vidējā izglītība (vēlama izglītība vai kursi bērnu ar funkcionāliem traucējumiem aprūpē, speciālajā pedagoģijā, medicīnā, psiholoģijā vai sociālajā darbā). Par priekšrocību tiks ... [lasīt vairāk]
  • DARBA APRAKSTS Logopēds Darba veikšanas vieta: sociālo pakalpojumu centrs “Terēzes māja”, Ojāra Vācieša 6, Rīga LV-1004 Galvenie pienākumi: veikt darbu saskaņā ar katra izglītojamā rehabilitācijas programmu, valodas attīstības traucējumiem un attīstības īpatnībām; veikt izglītojamo attīstības... [lasīt vairāk]
  • Nedēļā pēc Vispasaules trūkumcietēju dienas mums ir prieks ziņot, ka ir noslēdzies otrais “Caritas Latvija” izsludinātais Žēlsirdības projektu konkurss. Tā ietvaros tika saņemti pieci draudžu pieteikumi. Konkursa komisijas priekšsēdētājs ir bīskaps Andris Kravalis, pārējie komisijas locekļi - nodibi... [lasīt vairāk]
  • Šogad 6. novembrī  atzīmējam Bāreņu svētdienu, kas ir ekumēnisks pasākums vairāk kā 60 pasaules valstīs. Nodibinājums "CARITAS LATVIJA" sadarbībā ar “Bīskapa Boļeslava Sloskāna garīgā un kultūrvēsturiskā mantojuma atjaunošanas un saglabāšanas fondu” un “Latvijas Kristīgo aliansi bāreņiem” aicina kr... [lasīt vairāk]
  • Ar prieku ziņojam, ka ir izsludināts otrais Žēlsirdības projektu konkurss. Pirmais norisinājās 2021. gadā un projektus veiksmīgi īstenoja vairākas Latvijas katoliskās Baznīcas draudzes. Daži piemēri ir rodami šeit: https://www.caritas.lv/2021/11/26/zelsirdibas-projekts-dvietes-draudze/, https://ww... [lasīt vairāk]
  • 1. Atbalstam žēlsirdības projektu īstenošanai pieejami 5 000 eiro šādās jomās: 1.1. Labdarība; 1.2. Pilsoniskas sabiedrības attīstība; 1.3. Sabiedrības, it īpaši trūcīgo un sociāli mazaizsargāto personu grupu, sociālās labklājības celšana; 1.4. Migrantu integrācija Latvijas sabiedrībā un Baznīca... [lasīt vairāk]
Load more