Atbalsti

• Katru dienu vairāki simti brāļu un māsu šeit pat Latvijā cīnās pret nabadzību. Caritas Latvija birojs un Caritas grupas draudzēs gada laikā palīdz vairāk kā 2000 cilvēku dažādās situācijās. Tavs ziedojums dod iespēju kādu izsalkušo pabarot, kādam krīzes situācijā nonākušajam pārvarēt grūtības un ar cerību doties tālāk.

• Caritas caur savu darbību Jēzus aicinājumu mīlēt savu tuvāko kā sevi pašu pārtulko ikdienas valodā. Visos laikos tā ir bijusi viena no Baznīcas misijām. Jēzus saka- ko jūs esat darījuši vienam no šiem mazākajiem, to jūs esat Man darījuši. Ja draudze veic žēlsirdības darbus, tā pati aug. Iesaisties žēlsirdības kalpojumā savā draudzē vai atbalsti kādu no Caritas Latvija projektiem.

• Viņš mūs ir radījis, lai mēs mīlētu un tiktu mīlēti. Un tas arī ir lūgšanas iesākums – zināt, ka Viņš mani mīl un ka es esmu radīts lielākām lietām. Ja mēs lūgsimies, mēs ticēsim. Ja mēs ticēsim, mēs mīlēsim. Ja mēs mīlēsim, mēs kalposim. Mēs visi esam Dieva bērni, tāpēc mums jāpalīdz cits citam pieaugt svētumā (Māte Terēze).

Lasīt vairāk