Labdarības akcija ar mērķi palīdzēt Ukrainas bēgļu bērniem

Akcijas mērķis – ar radošu darbību un līdzdalību Rīgas pilsētas sabiedriskajā dzīvē palīdzēt bērniem atgūties no psiholoģiskajām traumām, kas gūtas Krievijas agresijas izraisītā kara rezultātā Ukrainā. Ukrainas bēgļu atbalsta centrā, Kaļķu ielā 1 izveidota radošā izstaba bērniem, kur brīvprātīgo mākslinieku vadībā bērni varēs zīmēt. Maijā plānots sarīkot visu bērnu, kuri piedalījās šajā akcijā, radošo darbu izstādi un bērnu apbalvošanu, kā arī lotoreju bērniem ar iepriecinājuma dāvaniņu saņemšanu.

Aicinām Latvijas sabiedrību atbalstīt šo iniciatīvu un ziedot bērniem  nepieciešamos mākslas materiālus: zīmuļus, papīru, audeklus, pasteļzīmuļus vai pasteļkrītiņus, otas, eļļas un akvareļkrāsas.

Ja esat gatavi atbalstīt šo labdarības akciju, varat atnest vajadzīgos materiālus uz:

1. Sāpju Dievmātes baznīcu Rīgā, Pils ielā 5 darba dienās no pl 17.00 līdz pl. 19.00;

2. Nodibinājumu “Caritas Latvija”, Klostera ielā 5 darba dienās no pl. 11.00 līdz pl.17.00;

3. Common Ground centru Andrejostas ielā 27, katru dienu no pl.10.00 līdz pl.18.00.

Jūsu sarūpētie materiāli tiks nogādāti uz bērnu radošajiem centriem Ukraiņu bēģļu atbalsta centru Kaļķu ielā 1, Rīgā, “Svētās Ģimenes Māju” un Common Ground centru Andrejsalā.

Ukrainas bēgļu bērni ir atrauti no savām mājām un ierastās dzīves. Viņiem ir vajadzīgs mūsu atbalsts. Šī akcija  ir laba iespēja katram no mums  parādīt sirds dāsnumu, gatavību palīdzēt cietušajiem.

Atcerēsimies, ka šo bērnu tēvi un brāļi šobrīd cīnās par mūsu kopējo brīvību!

Visas ieinteresētās organizācijas un privātpersonas var atbalstīt šo akciju ar ziedojumiem, materiāliem vai balvām.

Savus priekšlikumus var sūtīt projekta kuratorei Gabrielai uz gabriella.cabiere@gmail.com vai “Caritas Latvija” vadītājai Inesei uz inese.svekle@caritas.lv